BG | EN
Golf.bg
Сериозен интерес към Peugeot Golf Tour

Сериозен интерес към Peugeot Golf Tour

26 август, 2014 14:08 За пета поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot Golf Tour International. Над 90 голфъри се записаха за участие в турнира, който ще се проведе на 31 август в голф клуб „Св. София”, Равно поле. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда в отбори от по двама играчи.

В края на състезанието отборът, който е постигнал най-добър нетен резултат в серията INTERNATIONAL FINAL, се класира за Международния Финал. Победителите ще представят България на финала в Париж, който ще се състои на 14 и 15 септември 2014 г. в престижните голф клубове - Golf National и Saint Cloud.

Оригинална игра: две флагчета на грийна
Състезанието по двойки Peugeot Golf Tour е много по-забавно и дава възможност да се играят две различни флагчета. На 9 от 18-те грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки): бяло и синьо. Бялото флагче маркира лесна дупка, а синьото – по-трудна.

Всеки отбор има възможност да избере между три серии на игра:
Серия INTERNATIONAL FINAL (9 бели и 9 сини флагчета): с двама играчи на 18 дупки
Серия PEUGEOT (само бели флагчета): с двама играчи на 18 дупки
Серия 9 дупки (само бели флагчета): с двама играчи на 9 дупки



Отборът, който е избрал формулата INTERNATIONAL FINAL, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Изборът или не на формулата INTERNATIONAL FINAL трябва да бъде направен и анонсиран преди старта от дупка n°1. Той касае единствено отборите, които са решили да играят 18 дупки.

Голф турнирът ще стартира тази неделя в 10.00, а победителите в петото издание на формата ще станат известни в 17.00. Церемонията по награждаване ще се проведе в Клубната сграда на голф клуб „Св. София”.

Всички участници и гости на турнира ще имат възможност да направят тест-драйв на новия 508, 308 и 308 SW, избрани за Автомобил на годината 2014 в Европа, градския кросоувър 2008, многофункционалния 3008 с Grip Control. На разположение за тест ще бъдат и скутери и велосипеди Peugeot като най-голям интерес се очаква да породи скутерът на три колела Peugeot Metropolis.

Гласувай | 1685 0 5122

Американец с шести триумф в PGA Tour


25 август, 2014

Макилрой се извинява на Мъри


27 август, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?