BG | EN
Golf.bg
Макдауъл беснее заради "невъзможните" условия на PGA Championship

Макдауъл беснее заради "невъзможните" условия на PGA Championship

11 август, 2014 12:08 Шампионът от Откритото първенство на САЩ през 2010 година Греъм Макдауъл не се изказа особено ласкаво за условията във "Валхала Голф Клъб" в Луивил, където се проведе последният за сезона мейджър турнир PGA Championship. Според 35-годишния северноирландец заради изсипалия се дъжд е било невъзможно да се играе в решаващия кръг, а и в предишните дни. Пороят не просто наводнил участъци по игрището, но на места имало даже образувани реки.



"Беше невъзможно да се играе, категоричен бе Макдауъл, който записа 2 удара под пара (69) в този ден и така с общо 1 удар под пара (283) завърши на едва 47-ата позиция в генералното подреждане. - Имаше вода навсякъде, всичко беше подгизнало. Ако трябваше да играя при подобни условия през седмица, определено нямаше да се занимавам с голф. Съвсем простично е - при това положение няма да играя и за мен няма проблем. Има 52 състезателни съедмици през годината и много други турнири, в които да участвам. През тези четири дни все едно се бях изправил срещу стена и удрях главата си в нея", каза още северноирландецът.
Гласувай | 29336 0 109723

Отново Макилрой и отново мейджър триумф (галерия+видео)


11 август, 2014

Шампионът Макилрой: Сега разбирам какво всъщност е постигнал Тайгър


11 август, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?