BG | EN
Golf.bg
Агентът на Уудс: Рано е да се взимат решения

Агентът на Уудс: Рано е да се взимат решения

04 август, 2014 20:08 Агентът на Тайгър Уудс- Марк Стайнбърг, бе категоричен, че е твърде рано да се каже дали бившият номер 1 в света ще играе на последния за сезона мейджър турнир - PGA Championship, който започва в четвъртък. Както е известно, 38-годишният Уудс се отказа на 9-а дупка в решаващия кръг на завършилия вчера WGC-Bridgestone Championship в Охайо заради болки в гърба.

"Прекалено рано е. Той трябва да си почине, да премине през някои медицински процедури и след това ще се прецени, заяви пред ESPN Стайнбърг. - Безсмислено е да се взимат решения без да е минало нужното време и да му се даде шанс. Едва ли нещо ще стане ясно днес, не вярвам да се случи и утре", коментира агентът на Уудс.

По-рано днес капитанът на САЩ за Ryder Cup Том Уотсън сподели пред медиите, че не вижда като особено добри шансовете на Тигъра да играе в отборната надпревара през есента в Шотландия.
Гласувай | 1632 0 5330

Огълви си припомни какво е победата


04 август, 2014

10 причини да не съжаляваме Дъстин Джонсън (галерия)


05 август, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?