BG | EN
Golf.bg
Бернхард Лангер с триумф и рекордна разлика на Senior Open

Бернхард Лангер с триумф и рекордна разлика на Senior Open

28 юли, 2014 18:07 Бившият лидер в световната ранглиста Бернхард Лангер записа впечатляваща победа на мейджър турнира за ветерани The Open Championship в Уелс. 56-годишният германец завърши на върха в класирането с разлика от цели 13 удара пред втория, като от началото до края на надпреварата не изпусна водачеството.

Носителят на две "Мастърс" титли направи 4 удара под пара (67) в решаващия ден и с общо 18 удара под пара (266) не остави съмнение в това кой заслужава най-много титлата. Второто място остана за Колин Монгомъри с 5 удара под пара (279), а третата позиция си поделиха Рик Гибсън, Бари Лейн и Том Пърнайс-младши с резултати от по (282) на ниво -2.

Лангер регистрира най-голямата разлика като краен резултат в историята на турнира. Педишното най-добро постижение бе разликата от 7 удара на Боб Чарлс в изданието през 1989 година.
Гласувай | 1681 0 3940

Тим Кларк е новият шампион на Откритото първенство на Канада


28 юли, 2014

Каролин на среща с брата на Новак Джокович


30 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?