BG | EN
Golf.bg
Има ли начин да се изложиш за секунди? (видео)

Има ли начин да се изложиш за секунди? (видео)

17 юли, 2014 20:07 Има ли начин да се изложиш за секунди? Има, разбира се! Точно това направиха някои от най-добрите голфъри в света в момента, сред които Джъстин Роуз, Хънтър Мейхън, Бъба Уотсън и Рори Макилрой. Прост въпрос, зададен от ESPN, предизвика не просто комични, а направо абсурдни отговори. Кои са членовете на легендарната група "Бийтълс"? Този въпрос с повишена трудност явно се оказа непосилна задача за гореспоменатите състезатели. Повод за питането бе провеждащият се в момента трети за годината мейджър турнир в голфа - The Open Championship. Надпреварата се състои близо до Ливърпул - градът, в който е създадена британската група.

Отговорите бяха повече от безумни, но безспорно първото място еднолично зае Бъба Уотсън. Преди да признае, че няма никаква идея кои са четиримата членове на "Бийтълс", американецът се изложи с отговора: "Певецът, барабанистът, китаристът и този, който се грижи за всичко след това".

Бившият номер 1 в световната ранглиста Рори Макилрой също "избухна" с коментар по темата. Опитвайки се да налучка името на Джордж Харисън, северноирландецът каза "Джордж Лукас". След това обаче му бе обяснено, че това всъщност е режисьорът на поредицата "Междузвездни войни".

Без съмнение Лий Уестууд бе този, който не се затрудни да изброи имената на Джон Ленън, Джордж Харисън, Пол Маккартни и Ринго Стар. С малко повече затруднения, но все пак успешно със задачата се справиха Иън Полтър и Хенрик Стенсон.
Гласувай | 29330 0 109242

Бивш шампион пропуска The Open Championship заради пътни проблеми


17 юли, 2014

Ударно начало на Рори


18 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?