BG | EN
Golf.bg
Том Уотсън предупреди: Не отписвайте Тайгър

Том Уотсън предупреди: Не отписвайте Тайгър

15 юли, 2014 17:07 Носителят на осем мейджър титли Том Уотсън бе категоричен пред медиите, че никой не трябва да отписва Тайгър Уудс за предстоящия The Open Championship в Хойлейк. Тигъра ще участва във втория си турнир от март насам, след като няколко месеца лекуваше травма на гърба и даже претърпя операция. След като през миналия месец 38-годишният американец не успя да премине "кът"-а в надпреварата Quicken Loans, мнозина побързаха да го разкритикуват. Според Уотсън обаче тези атаки са прибързани и напълно неоснователни.

"Много е глупаво да се разсъждава по този начин, категоричен бе капитанът на САЩ за Ryder Cup. - Защо не можете да разберете, че Тайгър би могъл да спечели този турнир? Лично аз никога не бих го отписал. Той е голям боец. Да, имаше проблеми с контузии и с други неща, но очаквам да има дълга кариера. Трябва да проявяваме уважение към качествата му и към всичко онова, което е показвал досега на игрището. Ще наблюдавам внимателно играта на Тайгър през следващите дни и едно е сигурно - искам той е в отбора за Ryder Cup. Ако се справи добре и е здрав - ще го взема в състава", обясни Уотсън.
Гласувай | 1543 0 4352

Полтър все пак ще играе на The Open Championship


15 юли, 2014

20 отбора ще участват в шестото издание на турнира по голф Брексирама Про-ам


16 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?