BG | EN
Golf.bg
Монти с втори мейджър триумф при ветераните през тази година

Монти с втори мейджър триумф при ветераните през тази година

14 юли, 2014 15:07 Бившият номер 2 в световната ранглиста Колин Монгомъри спечели Откритото първенство на САЩ по голф при ветераните, след като надделя в плейофи срещу Джийн Сауърс в "Оук Трий Нешънъл" в Оклахома. Двамата завършиха с равен резултат от по 5 удара под пара (279), но на третата допълнителна дупка 51-годишният шотландец не остави съмнение в превъзходството си.

Припомняме, че през месец май Монти триумфира и на друг от мейджър турнирите за ветерани - PGA Championship. Именитият състезател се присъедини към т. нар. Тур на шампионите през юни 2013 година, когато навърши 50. Шотландецът влиза в историята като едва петият голфър, спечелил PGA Championship и US Open при ветераните в рамките на една календарна година.

Третата позиция в генералното подреждане остана за Дейвид Фрост и Ууди Остин. Петото място си поделиха Джеф Слъман и Виджей Синг.
Гласувай | 1459 0 15831

Драматичен плейоф на финала на Държавното първенство по голф


14 юли, 2014

Ясни са групите за The Open Championship


14 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?