BG | EN
Golf.bg
Макилрой с изключен телефон на US Open

Макилрой с изключен телефон на US Open

13 юни, 2014 12:06 Бившият номер 1 в световната ранглиста Рори Макилрой няма да включва телефона си по време на Откритото първенство на САЩ. Северноирландецът смята, че така само ще се разсейва от целта си, а именно - спечелване на втори трофей от изданието. Припомняме, че голфърът е обект на сериозен медиен интерес след изненадващата раздяла и провалената сватба с бившата лидерка в световната тенис ранглиста Каролин Вожняцки.

"Понякога човек става зависим от новите технологии, така че е приятно да направиш крачка назад в даден момент, заяви 25-годишният Макилрой. - Концентрирал съм се изцяло върху голфа и това е всичко, което ме интересува. Върнах се към това, което правя най-добре - тренирам и се подготвям за големите турнири", коментира шампионът от US Open през 2011 година.

Макилрой сподели още, че няма проблеми с коляното, което го притесняваше през последните седмици. "Засега не се оплаквам. Просто имах нужда от малко почивка", заяви носителят на две мейджър титли.

След първия кръг в Пайхърст Рори Макилрой заема 36-ата позиция с 1 удар над пара (71). Едноличен лидер във временното класиране е германецът Мартин Каймер с 5 удара под пара (65).
Гласувай | 1765 0 4105

Страхотен първи кръг на Каймер на US Open


13 юни, 2014

ФБР разследва Фил Микелсън


13 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?