BG | EN
Golf.bg
Уудс официално се отказа от US Open

Уудс официално се отказа от US Open

29 май, 2014 15:05 Световният номер 3 Тайгър Уудс ще пропусне втория за сезона мейджър турнир в голфа - Откритото първенство на САЩ (12-15 юни). Причината е, че американецът все още не се е възстановил от операцията на гърба, която претърпя по-рано тази година.

Носителят на 14 мейджър титли обяви новината чрез официалния си сайт, тъй като все още продължава с рехабилитацията на травмата.

"За съжаление няма да мога да участвам на Откритото първенство на САЩ, защото все още не съм физически подготвен за състезателен голф, заяви Уудс. - Турнирът е много важен за мен и съм сигурен, че седмицата ще бъде невероятна. Въпреки че пропуснах последните два майджър турнира и няколко други надпревари, оставам оптимист за остатъка от годината и за бъдещето си", допълни трикратният победител от US Open.  

Уудс е извън активния голф от март насам. Припомняме, че той не игра и четири месеца през 2011 година заради контузия на коляното.
Гласувай | 1490 0 4611

Рори зарязал Каролин с 3-минутен телефонен разговор


29 май, 2014

Възходът на Макилрой продължава


30 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?