BG | EN
Golf.bg
Макилрой: Искам аз да движа нещата в голфа

Макилрой: Искам аз да движа нещата в голфа

27 май, 2014 17:05 Световният номер 6 Рори Макилрой е амбициран отново да диктува случващото се в голфа и да доминира по подобие на Тайгър Уудс. Повод за изказването на северноирландеца бе триумфът му на турнира BMW PGA Championship през уикенда. Победата на Рори дойде само няколко дни, след като той обяви, че се е разделил с приятелката си Карлин Вожняцки и двамата няма да се женят. Вместо да покаже колебание на игрището заради личните си проблеми, носителят на две мейджър титли демонстрира страхотна форма.

"Спортът има нужда от човек, който да движи нещата, да доминира. Искам да бъда този голфър. Иска ми се да мисля, че този успех ще бъде моят трамплин към реализирането на целта. Надявам се това да е началото на нещо подобно. Има още три мейджър турнира до края на годината - много важни надпревари, които ще се опитам да спечеля. Въпреки че се намираме по средата на сезона, имам усещането, че за мен той едва сега започва", коментира Макилрой, който е бивш номер 1 в света.
Гласувай | 1251 0 3017

Албена бе домакин на аматьорски турнир по плажен голф


26 май, 2014

Красимир Балъков води германски голфъри в България


29 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?