BG | EN
Golf.bg
Марди Фиш ще се пробва за US Open… като голфър

Марди Фиш ще се пробва за US Open… като голфър

08 май, 2014 12:05 Американският тенисист Марди Фиш е все по-близо до класиране за Откритото първенство на САЩ, но не по тенис, а по голф. Бившият номер 7 в света е решил да смени ракетата с клъб за голф през последните шест месеца. Той взе участие в регионалното състезание, което може да му даде право на участие в квалификациите, но остана на една позиция от класиране. Сега той е в списъка с чакащите и може да си извоюва правото да играе, ако друг играч с по-предна позиция се откаже поради някаква причина.

Ако Фиш успее все пак да се класира за US Open, който ще се проведе от 9 до 15 юни, той ще стане третият спортист, след Елсуърт Вайнс и Франк Конър, който е участвал в Откритото първенство на САЩ както по тенис, така и по голф.

Марди Фиш има проблеми със сърцето, които му пречат да се изявява на корта. Точно затова американецът обмисля да започне да се занимава професионално с друг спорт, а именно - голф.
Гласувай | 1353 0 5028

Доналд Тръмп си купи голф комплекс


07 май, 2014

Мартин Каймер триумфира на The Players Championship


12 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?