BG | EN
Golf.bg
Най-престижният голф турнир в света ще бъде излъчен по RING.BG

Най-престижният голф турнир в света ще бъде излъчен по RING.BG

08 април, 2014 10:04 Най-престижният голф турнир в света Огъста Мастърс ще бъде излъчен за поредна година на живо по RING.BG от 10 април. Мастърс турнирът по традиция се провежда на игрището Огъста в щата Джорджия, а победителят получава престижното Зелено сако. Миналата година то беше облечено от Адам Скот.

Това е единственият голф турнир в света, които не променя локацията си. Основан през далечната 1934 г., в надпреварата се включват по-малко от 100 играчи, които не могат да кандидатстват, а биват поканени. Миналогодишният победител - Адам Скот (Австралия) е близо до това да измести Тайгър Уудс от лидерското място в световната ранглиста, но за да се случи това, той трябва да демонстрира постоянство в своята игра.

Той пропусна чудесна възможност да измести легендата от върха в световната ранглиста, след като завърши на трето място в генералното подреждане на турнира Arnold Palmer Invitational в Орландо. 33-годишният австралиец показа слабост при пътинг ударите и вместо да влезе в ролята на фаворит преди предстоящия Мастърс, където ще защитава титлата си, сега има съмнения дали не изпитва несигурност в играта си.

Огъста Мастърс се радва на най-голям телевизионен интерес сред голф турнирите по света. Макар и в отсъствието на Уудс, който ще бъде големият липсващ на игрището, Мастърсът остава най-очакваното голф събитие в света. Турнирът ще бъде предаван пряко по RING.BG както следва: в полунощ в четвъртък - 10.04, в петък и събота, 11 и 12 април, от 21:40, а финалът е в неделя, 13 април, от 20:40 часа.
Гласувай | 1229 0 3473

Гръмотевични бури стряскат голфърите на "Мастърс"-а


07 април, 2014

Трима с шансове да станат №1 в света след "Мастърс"-а


08 април, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?