BG | EN
Golf.bg
Макдауъл очаква заплаха от дебютантите в Огъста

Макдауъл очаква заплаха от дебютантите в Огъста

07 април, 2014 20:04 Шампионът от US Open през 2010 година Греъм Макдауъл изрази мнение, че според него най-голямата заплаха на предстоящия в края на седмицата "Мастърс" в Огъста ще дойде от дебютантите в изданието. След отказването на лидера в световната ранглиста Тайгър Уудс заради контузия се очаква първата за годината мейджър надпревара в голфа да е непредсказуема.

"Мисля, че някои от дебютантите имат голям шанс в Огъста, заяви Макдауъл. - Играх с Харис Инглиш преди няколко седмици в Бей Хил, а той е от момчетата, които ще правят дебюта си на "Мастърс"-а. Ако именно той се окаже сред лидерите на таблото през уикенда, няма да бъда никак изненадан. Притежава нужните оръжия, за да има успех в Огъста. Младите момчета са толкова способни в наши дни. Те са по-добри спортисти от моето поколение голфъри и освен това са безстрашни. Растат във време, в което гледат Тайгър Уудс, който върши на пръв поглед невъзможни за голфа неща", коментира северноирландецът, който в момента е 14-и в световната ранглиста.
Гласувай | 1202 0 3477

Австралийската инвазия в PGA Tour продължава


07 април, 2014

Гръмотевични бури стряскат голфърите на "Мастърс"-а


07 април, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?