BG | EN
Golf.bg
Роуз: Избързах със завръщането си

Роуз: Избързах със завръщането си

14 февруари, 2014 21:02 Световният номер 5 Джъстин Роуз сподели пред медиите, че е избързал със завръщането си на игрището след 2-месечната пауза заради конрузия на рамото. Англичанинът получи травмата през септември миналата година при хвърляне на топка към кедито му. След като болките в рамото не затихнаха в продължение на няколко месеца, той бе принуден да откаже участие от турнирите Abu Dhabi Championship и Farmers Insurance Open през януари.

33-годишният Роуз направи завръщането си през тази седмица, като в момента е на 37-о място след откриващия кръг на надпреварата Northern Trust Open в Пасифик Палисейдс, Калифорния.

"Хвърлих много усилия, за да мога да участвам в този турнир, призна Роуз. - Тренирах само около седмица или десет дни преди началото на състезанието. Все едно водих битка със самия себе си. Реших, че ако искам да играя добре занапред, е важно да се върна на игрището в състезателни условия. Да, може би избързах, но желанието ми е да съм 100% готов за "Мастърс"-а през април", коментира голфърът, който е шампион от US Open през 2013 година.
Гласувай | 1111 0 3399

Уестууд се раздели с инструкторa на Уудс


14 февруари, 2014

Уудс не е притеснен от слабото начало на сезона


15 февруари, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?