BG | EN
Golf.bg
Племенницата на Уудс с първа титла

Племенницата на Уудс с първа титла

09 февруари, 2014 18:02 По всичко изглежда, че не само Тайгър Уудс може да жъне успехи на голф игрището. Племенницата на световния номер 1 Шейен Уудс записа най-значимата победа в спортната си кариера до момента. 23-годишната американка триумфира на "Мастърс"-а в Австралия - надпревара от Европейския тур при дамите.

Шейен завърши турнира с 16 удара под пара (276), като остави зад себе си МинДжи Лий с 14 удара под пара (278). Третата позиция си поделиха Стейси Лий Брегман, и Камила Ленарт с резултати от по (280) на ниво -12.

"Това е наистина голямо постижение за мен, заяви шампионката, която е дъщеря на полубрата на Тайгър - Ърл-младши. - Играя при професионалистите от две години и хората ме възприемат единствено като племенница на Тайгър Уудс. Вече мога да кажа, че имам титла, имам победа при професионалнистите и това е много вълнуващо. Хубаво е, че вече не е само името ми. Фамилията Уудс носи доста отговорности - хората имат очаквания и усещам напрежение. Аз обаче винаги съм знаела, че имам възможности да стигна до трофей", допълни щастливата Шейен Уудс.
Гласувай | 1201 0 3277

Джонсън e №1 в PGA Tour през януари


07 февруари, 2014

Южноафриканец спечели трофей пред родна публика


09 февруари, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?