BG | EN
Golf.bg
Макилрой впечатлява в Дубай под зоркия поглед на Каролин

Макилрой впечатлява в Дубай под зоркия поглед на Каролин

30 януари, 2014 19:01

Световният номер 6 Рори Макилрой изигра впечатляващ първи кръг на турнира Dubai Desert Classic и даде заявка за първа титла в Европейския тур от 2012 година насам. Северноирландецът записа 9 удара под пара (63) и така оглави еднолично временното класиране в надпреварата. Макилрой реализира седем бърдита и ийгъл в откриващия състезателен ден, като по този начин остави зад себе си Франческо Молинари. Италианецът зае второто място с резултат от (65) на ниво -7. Третата позиция си поделиха Деймиън Макгрейн, Матю Болдуин, Ричард Стърн и Стивън Галахър. Те завършиха кръга с по 6 удара под пара (66).

Лидерът в световната ранглиста Тайгър Уудс, който играе в група с Макилой и Галахър в първите два кръга, също има повод да е доволен от представянето си. Американецът е десети във временното класиране с 4 удара под пара (68). Тигъра направи четири бърдита на последните девет дупки и се нареди сред претендентите за победата.



”Понякога е нужно малко време, за да може човек да влезе в ритъм, каза Макилрой, който през 2009 година именно в Дубай печели първата си титла от Европейския тур. – След това обаче виждаш хората с фотоапаратите и камерите на ”тий-бокс”-а и ако все още си леко сънен сутрин, се събуждаш. Ако продължа да играя по този начин, резултатите ми ще са такива по-често”, коментира бившият номер 1 в света, който е придружаван в Дубай от половинката си - тенисистката Каролин Вожняцки.

Гласувай | 1149 0 2789

Уудс и Макилрой рамо до рамо на Dubai Desert Classic


28 януари, 2014

Микелсън ще защитава титлата си в Аризона


30 януари, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?