BG | EN
Golf.bg
Греъм Макдауъл се сгоди

Греъм Макдауъл се сгоди

24 ноември, 2012 02:11

Шампионът от US Open през 2010 година Греъм Макдауъл е предложил брак на свoята дългогодишна приятелка Кристин Стейп. 33-годишният северноирландец е задал съдбовния въпрос на площадката за хеликоптери на хотела "Бурж Ал Араб" в в Дубай на височина над 210 метра.




"Кристин нямаше представа какво ще се случи - беше шокирана и много изненадана. Дори аз бях по-емоционален от очакваното. Мястото бе наистина специално, Дубай беше в краката ни", обясни голфърът.



Макдауъл се запознава с американската си приятелка, след като фирмата й за вътрешен дизайн се заема с обзавеждането на дома му в Орландо. Очаква се сватбата на Греъм и Кристин да е в края на 2013 година. Сред първите, които поздравиха бъдещото семейство, бе лидерът в световната ранглиста Рори Макилрой. "Поздравления за моя добър приятел Греъм Макдауъл по повод годежа му с прекрасната Кристин. Наистина съм щастлив от тази новина", написа в Twitter Макилрой.
2970 0 166351

Наградите за Макилрой продължават да валят


13 ноември, 2012

Кларк: Със сигурност ще има разочарован


25 ноември, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?