BG | EN
Golf.bg
Рори Макилрой завърши сезона с титла пред погледа на Каролин

Рори Макилрой завърши сезона с титла пред погледа на Каролин

26 ноември, 2012 02:11

Световният номер 1 Рори Макирлой си осигури чек за над 1.8 милиона евро, след като спечели турнира DP World Tour Championship в Дубай. Северноирландецът, който по време на цялата надпревара бе подкрепян от своята приятелка Каролин Вожняцки, завърши с 23 удара под пара (265). По време на церемонията след края на състезанието той получи наградата за победител в класацията по приходи от Европейския тур Race to Dubai.

Второто място в генералното подреждане остана за Джъстин Роуз, който приключи с 21 удара под пара (267), а в последния кръг записа рекордния за игрището резултат от (62) с 8 бърдита и ийгъл. Третата позиция си поделиха Люк Доналд и Чарл Шварцел с резултати от по (270) на ниво -18.



"Просто исках да завърша сезона по начина, по който заслужавах, сподели 23-годишният Макилрой, за когото това е пета победа през 2012 година. - Исках да приключа годината със стил. За мен е изключително важно, че успях да спечеля тук и то с конкурент като Джъстин. Щастлив съм от начина, по който слагам край на сезона в Европейския тур. Наистина съм на седмото небе от щастие", допълни северноирландецът, който по-рано през годината завоюва втория си мейджър трофей на PGA Championship.

Със спечелването на този турнир Макилрой постави и нов рекорд по приходи в рамките на един сезон - 5 519 117 евро.
Гласувай | 10814 0 144829

Люк Доналд ще се оперира


26 ноември, 2012

Каролин отрича слухове за годеж


27 ноември, 2012



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?