BG | EN
Golf.bg
Историческа победа за Полтър в Китай

Историческа победа за Полтър в Китай

05 ноември, 2012 01:11

Иън Полтър записа резултат от 7 удара под пара (65) в последния кръг и така с общо 21 удара под пара (267) спечели турнира HSBC-WGC Champions Tournament в "Мишън Хилс" в Китай. Така той стана първият англичанин, триумфирал в две надпревари от серията World Golf Championships. През 2010 година Полтър завоюва трофея и от WGC Accenture Match Play Championship.

Второто място в генералното класиране си поделиха Джейсън Дъфнър, Скот Пиърси, Ърни Елс и Фил Микелсън. Те приключиха с резултати от по (269) на ниво -19. Шестата позиция пък остана за Луис Остуйзен и Лий Уестууд, които останаха с 18 удара под пара (270).

"Видях, че всички други момчета поддържаха ниски резултати и трябваше да дам най-доброто от себе си, за да спечеля, каза 36-годишният Полтър. - Последните шест седмици бяха страхотни за мен, спечелихме и Ryder Cup. Радвам се, че отново съм сред победителите. В досегашната си кариера имам само един сезон, в който не съм стигнал до индивидуална титла и не ми се искаше и този да е да такъв. Това щеше да е разочароващо", призна английският голфър.
Гласувай | 3850 0 166762

Излъчиха победители в Шампионата на "Пирин Голф & Кънтри Клуб"


05 ноември, 2012

Макдауъл ще довърши сезона въпреки контузия


06 ноември, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?