BG | EN
Golf.bg
Румънец спечели Купата на президента на

Румънец спечели Купата на президента на "Лайтхаус голф ризорт"

21 октомври, 2012 17:10

Румънецът Флорин Сегарчану спечели Купата на президента на "Лайтхаус голф ризорт" в четвъртото издание на турнира на едноименния голф комплекс край Балчик. В дивизия "А" той завърши надпреварата с удар по-малко от швейцареца Михаел де Гре-Дежестан, завършил втори, и с три удара по-малко от сънародника си Бруно Негойта, останал трети. Флорин Сегарчану, който е известен в родината си и като тенисист, през юни стана първи и на квалификациите за турнира "М-Тел мастърс" на голф комплексите "Трайкийски скали" и "Лайтхаус голф ризорт".

В последното за годината състезание на "Лайтхаус голф ризорт" стартираха общо 106 състезатели, разделени в три дивизии според техния хендикап и една дивизия за жени. Преобладаваха голфърите от Румъния, участваха неколцина българи, швейцарци, двама корейци.

В дивизия "В" най-високото отличие извоюва Георге Вуклиу, следван от Стоян Генов и Виктор Андраде. В дивизия "С" победител стана Християн Михайлов, втори е Дорин Мусат, трети - Александру Ноапте. Организаторите връчиха купи и на най-добре представилите се юноши, начинаещи и напреднали голфъри.
Гласувай | 1909 0 7410

Бо ван Пелт триумфира в Австралия


21 октомври, 2012

Звезди от киното и спорта играят голф благотворително


21 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?