BG | EN
Golf.bg
Уудс мисли за влизане в Европейския тур

Уудс мисли за влизане в Европейския тур

11 октомври, 2012 15:10

Световният номер 2 Тайгър Уудс ще обмисли сериозно възможността да се присъедини към Европейския тур, след като бяха направени промени в изискванията за членство. Според нововъведенията участията в Ryder Cup, Presidents Cup и Seve Trophy ще влизат в задължителния брой от 13 надпревари, които дават право на голфърите да са членове на тура.

"От 2000 година имам колебания дали да вляза в Европейския тур, призна Тигъра. - Нямам представа какъв е реалният брой на турнирите, в които участвам в Европейския тур, но играх в 19 състезания в САЩ. Не съм сигурен колко от тях се засичат. Участвах в Абу Даби, но като се замисля 13 е сериозен брой, имайки предвид, че се играе и в САЩ. Все пак преди задължителните надпревари бяха 11", каза още носителят на 14 мейджър титли.

Имайки предвид, че Уудс играе в Ryder Cup и Presidents Cup, както и в четирите мейджър надпревари и четирите турнира от WGC, както и надпреварата в Абу Даби или Дубай, то американският голфър щеше да се нуждае от само още едно или две състезания, за да достигне задължителния брой от 13 в Европейския тур.
Гласувай | 3041 0 7141

Дарън Кларк отрече за капитанския пост в Ryder Cup


10 октомври, 2012

Роуз отстрани Тигъра на 1/2-финалите в Турция


11 октомври, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?