BG | EN
Golf.bg
Рори Макилрой ще защитава титлата си в Хонконг

Рори Макилрой ще защитава титлата си в Хонконг

10 октомври, 2012 15:10

Световният номер 1 Рори Макилрой потвърди участие на Откритото първенство на Хонконг следващия месец, където ще защитава титлата си. През миналия сезон севернооирландецът победи с два удара разлика французина Грегори Арве и се поздрави с успеха в надпреварата. Оттогава до днес 23-годишният Рори спечели две мейджър титли, PGA Championship и три титли от PGA Tour.

"Имаше известни проблеми с намирането на генерален спонсор за турнира в Хонконг, но след като вече всичко е наред, ще защитавам титлата си, каза Макилрой непосредствено след загубата срещу Мат Къччар в първия ден на Turkish Airlines World Golf Final.  - Винаги съм харесвал това място и нямам търпение да играя там. Все още обаче не съм решил за турнира HSBC Champions", допълни Рори.

По този начин Макилрой вече е сигурен участник в трите най-големи азиатски надпревари - BMW Masters в Шанхай (25-28 октомври с награден фонд 7 милиона долара), Barclays Singapore Open (8-11 ноември с награден фонд 6 милиона долара) и състезанието в Хонконг. След това на световния номер 1 му предстои и заключителния за сезона турнир Dubai World Championship с награден фонд от 8 милиона долара.
Гласувай | 1735 0 4680

Приемат 81-годишен в Залата на славата


09 октомври, 2012

Дарън Кларк отрече за капитанския пост в Ryder Cup


10 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?