BG | EN
Golf.bg
Джейсън Дъфнър си направи страхотен сватбен подарък

Джейсън Дъфнър си направи страхотен сватбен подарък

30 април, 2012 23:04

Американецът Джейсън Дъфнър спечели първата в кариерата си титла от PGA Tour, след като победи в плейофи Ърни Елс (Южна Африка) на турнира Zurich Classic в Луизиана с награден фонд 6,4 милиона долара. Двамата състезатели приключиха надпреварата с по 19 удара под пара (269) и така победителят трябваше да се реши с допълнително дупки. На втората 35-годишният Дъфнър реализира бърди, с което си осигури така мечтания трофей и си направи чудесен подарък броени дни преди официално да сключи брак с годеницата си Аманда Бойд. Американецът, който в досегашната си кариерата три пъти е завършвал като подгласник на победителя в надпревари от PGA Tour, стига до успеха при 164-ото си участие в състезание от тура.

Третата позиция в крайното класиране остана за световния номер 1 Люк Доналд, който се прояви със 17 удара под пара (271).

"Последният ден бе тежък, каза шампионът. - Ърни игра доста силно и се получи интересна битка в края. Просто се постарах най-сетне да стигна до тази първа титла. Чакам я от шест години и сега наистина се вълнувам. Това е един чудесен сватбен подарък за мен и Аманда. Сега ще можем да си платим разноските по сватбата , защото цялата организация излезе по-скъпа от очакваното", пошегува се Дъфнър.
Гласувай | 1872 0 4097

Световноизвестният Пол Макгинли открива обновеното игрище "Св. София"


27 април, 2012

Австриец с първа титла от Европейския тур


30 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?