BG | EN
Golf.bg
В Правец започнаха

В Правец започнаха "Domaine Boyar Golf Series"

26 април, 2012 22:04

Вчера в Pravets Golf Club се състоя официалното откриване на турнирите от поредицата „Domaine Boyar Golf Series”. Едно от най-елитните игрища у нас доказа за пореден път, че голфът е забавление и игра, достъпна за всеки. Сред гостите на откриването беше и носителката на Световната купа по сноуборд Александра Жекова. Българската шампионка сподели, че голфът и качествени вина са най-новата й страст и комбинацията, която предлагат Pravets Golf Club и Domaine Boyar, съчетава по уникален начин двете хобита.

Голф сериите „Domaine Boyar Golf Series” ще се провеждат в избрана сряда от месеца, като ще бъдат придружени от специална селекция от уникалните вина на Домейн Бойар, които наскоро спечелиха златни и сребърни медали от най-престижните наши и международни конкурси. Елина Спасова – ПР и рекламен мениджър на Домейн Бойар, сподели, че Pravets Golf Club е едно от най-прекрасните места за игра на голф, не само защото е на 40 минути от София, а и защото съчетава в себе си качество и стил – както и вината на Домейн Бойар.



Първият турнир  от поредицата ще се състои на 30 май, а финалът е на 24 октомври 2012 г. Таксата за участие в „Domaine Boyar Golf Series” е 70 лв., а за членове на Pravets Golf Club – 20 лв., кoeто включва игра на голф, коктейл и награди. През 2012 г. ще се състоят 8 състезания, като 5-те от тях с най-много събрани точки ще формират финалния резултат.

Наградата за победителите е уникална селекция от специални вина на Домейн Бойар.
Гласувай | 1964 0 59652

Бен Къртис с първа титла от шест години насам


23 април, 2012

Разрешават мобилните телефони на The Open Championship


26 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?