BG | EN
Golf.bg
Млад южноафриканец твори чудеса в Европейския тур

Млад южноафриканец твори чудеса в Европейския тур

22 април, 2012 22:04

Южноафриканецът Брендън Грейс спечели Откритото първенство на Китай по голф, след като записа резултат от (69) в последния състезателен ден и с общо 21 удара под пара (267) обезкуражи конкурентите си. Така 23-годишният голфър стана едва вторият състезател от Европейския тур, който печели три титли от началото на сезона.

Второто място в крайното подреждане остана за миналогодишния шампион Никола Коласер (Белгия), който завърши с 18 удара под пара (270). След него се нареди англичанинът Ричард Финч с резултат от (271) на ниво -17.

"Фактът, че имам три титли, а още не е започнал месец май, е направо невероятен, каза след успеха си Грейс.  - Усещам, че играя добре и че мога да печеля. Хубаво е, че се възползвам от възможностите, които ми се предоставят", допълни щастливият южноафриканец, който е победител от турнирите Joburg Open и Volvo Golf Champions по-рано през сезона.



Само двама голфъри са успявали да спечелят три титли от Европейския тур в рамките на една година на такава възраст. Това са Севериано Байестерос (1977 г.) и Санди Лайл (1979 г.).
Гласувай | 1671 0 4054

Уестууд издържа геройски в Индонезия


22 април, 2012

Бен Къртис с първа титла от шест години насам


23 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?